Butik

Vi har sålt rå föda för hundar sedan 2007

Många av de produkter vi har idag har kommit efter kunders önskemål.

Färskfoder & annat gott

Det började med en liten frys som rymde 100kg mat och det var inte många som visste att vi fanns. Vi fyllde vid den tiden på vårt lager ungefär en gång i månaden. Ordet spreds av våra nöjda kunder och snart behövde vi fylla på vårt lilla lager varje vecka och inte långt därefter blev frysarna fler. Sortimentet utökades med fler märken och vi insåg att önskemål om rå föda till hundarna var ofantligt stort!

Vi vill alltid vara lyhörda för våra kunders önskemål och gör vårt yttersta för varje kund vi möter. Många av de produkter vi har idag har kommit efter kunders önskemål. Hos oss finner man idag både traditionell B.A.R.F (Biologiskt anpassad rå föda) och flera olika färskfoder för olika hundars specifika behov och förstås lite godis och tugg av olika varianter.

De leverantörer vi valt att samarbeta med är Nordic, Pondus, Emmzo, Jipotimas och Mush. Alla svenska med svenska råvaror, förutom Mush som är ett finskt märke och således använder sig av finska råvaror.

Från Finland kommer också våra populära tugg från RAUH! Tillverkade utan blekmedel, lim och andra tokigheter som kan finnas i hundtugg.

Vi har även en rad olika tillskott och oljor från bland annat Standardt Produkter, Aktiv Hund och den populära näringsoljan Nutrolin.

Ett urval av våra leverantörer