Hunddagis

Hundens vardag när du arbetar.

Vi tycker att dagis ska vara en lugn miljö, utan skällande hundar som stressar upp varandra. Det handlar om hundarnas arbetsmiljö lika mycket som vår. Vår miljö skapar vi genom att vara noga när vi tar in nya hundar, och att ha en del ordningsregler och vi kommunicerar och samarbetar mycket med våra dagishundar. 

Vi tar emot hundar av alla storlekar

För oss är det viktigt att vi har en relation till varje specifik individ. De ska tycka om att vara hos oss och de ska fungera väl i sina grupper. Vi tar emot hundar av alla storlekar, men har endast ett fåtal platser till de största hundarna och fler till de små.

Vi har plats för 49 hundar och tar självklart hänsyn till varje individ när vi sätter ihop våra grupper. De flesta sitter i grupper, medan andra trivs bättre i par. Vår lokal är 270 kvm och rymmer 13 boxar i varierande storlekar.

En dagisplats hos oss kostar från 4040kr/mån och efter inskolning väljer man själv hur den disponeras. Vi har alltså inga deltidsplatser med annan prissättning. Vi har valt en jämn debitering över årets alla månader, istället för en högre avgift under året med reducering vid semesterperioderna. Vi har semesterstängt 3 veckor i Juli och vid årsskiftet samband med jul/nyår/trettondag. Vid hämtning efter stängningstid debiteras en avgift på 250kr/15 minuter.

Mer info om avvikande öppettider finns längre ned på sidan, eller här.

Trivsamt på jobbet

Vi tycker att det ska vara trivsamt på jobbet, både för hundar och dagisfröknar. Det är en av anledningarna till att våra promenadgrupper är förhållandevis små när vi är ute. Oftast går vi med 3-4 hundar åt gången. Då får varje hund sitt utrymme och vi hinner engagera oss i varje individ. Hundarna går två promenader om dagen, och personalen många fler. Eftersom vi inte tar med dagisets alla hundar på en gång har vi alltid en person på plats kvar inne.

Vi är 4 personer under dagarna när det är som mest att göra. De första timmarna på morgonen och de sista på eftermiddagen arbetar vi oftast ensamma, även om vi dubbelbemannar så ofta vi har möjlighet.

Ett urval av våra leverantörer